Selecteer een pagina

Inschrijven voor een opleiding

Als medewerker sport & recreatie voer je (delen van) sportieve en recreatieve activiteiten uit. Je begeleidt gasten/deelnemers en houdt toezicht. Je gaat graag met mensen om, bent gastvrij en je kunt gasten/deelnemers op een leuke manier enthousiast maken om mee te doen aan sport- en spelactiviteiten. Je bent actief in sporthallen, fitnesscentra of zwembaden.

Hou jij je het liefst de hele dag bezig met sport? Wil je anderen helpen om gezond en fit te blijven? Met het diploma Sport- & Bewegingsleider kun je dat op veel verschillende werkplekken doen. Je werk is vaak heel afwisselend. Je eigen voorkeur en specialisatie die je kiest bepalen waar je terechtkomt. Je kunt bijvoorbeeld werken bij een buitensportorganisatie, in een zwembad, in de gehandicaptenzorg, op een bungalowpark of bij een sportvereniging.

Wil jij van sport en bewegen je beroep maken? Vind je het leuk om leidinggevende taken te hebben? Met het diploma Sport & Bewegen kun je verschillende kanten op. Je werk is vaak heel afwisselend. Je kunt bijvoorbeeld werken bij een buitensportorganisatie, in een zwembad, in de gehandicaptenzorg, op een bungalowpark of bij een sportvereniging.

Sport is tegenwoordig breder dan alleen sporten op het sportveld of bij een vereniging. Denk maar aan de bootcampclubs die in veel stadsparken worden opgestart en freerunners die je in de stad kunt tegenkomen. Misschien heb je weleens suppende mensen op het water gezien. We gebruiken de hele stad om te sporten, de stad is onze ‘playground’.

Klik hier voor meer informatie over onze opleidingen