Selecteer een pagina

Een samenwerking met flowsports?

flowsports voor al uw Sport & Bewegen (stage)vacatures

flowsports is het stagebureau van de opleiding Sport & Bewegen van het MBO College Zuid. Wij zijn hiermee de verbindende factor tussen de studenten en bedrijven. Bent u als bedrijf op zoek naar een stagiair, heeft u een vacature voor een afgestudeerde student Sport & Bewegen of bent u op zoek naar een student voor werkzaamheden tijdens uw sportevenement? Vul onderstaand formulier in en wij plaatsen uw vacature in de vacaturebank voor onze studenten.

Erkend leerbedrijf? 

Onze studenten mogen alleen stagelopen bij een – voor Sport & Bewegen studenten – erkend leerbedrijf. Heeft u een vacature voor een stagiair, maar bent u nog geen erkend leerbedrijf? flowsports helpt u met het verkrijgen van deze erkenning. Wilt u meer informatie over hoe u een leerbedrijf wordt? Bekijk dan de website van de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) Daarnaast biedt flowsports  u ook een gratis online opleiding voor praktijkopleiders aan. Hierdoor zorgen we samen voor een succesvolle stage voor zowel uw bedrijf als voor de stagiair.

Ook voor de organisatie van uw sportevenementen

flowsports kan ook ingeschakeld worden voor ondersteuning bij uw sportevenement. Studenten van de opleiding Sport & Bewegen Amsterdam kunnen u onder anderen helpen bij het bedenken van evenementenconcepten, het produceren van evenementen of het verzorgen van de uitvoering van een sportevenement. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

U zoekt een student voor een evenement, een stageplek of u heeft een vacature.

Laat dit leeg wanneer deze baan geen vaste standplaats heeft (zoals bij thuiswerken het geval is)
Select if this is a remote position.

Bedrijfsgegevens

flowsports
Europaboulevard 13
1079 PC Amsterdam
020-7286332
flowsports@rocva.nl

 

flowsports is onderdeel van het  ROC van Amsterdam